Etamin kitap ayraçları

Selamlar herkese
Denesem mi diye düşünüyordum ne zamandır. Acaba istenir mi hoş durur mu derken desenini işlerken buldum kendimi. Bahsi geçen “kitap ayracı” mız tabii ki.
Kitap okumak hakkında say say bitiremem ama kitap okumanın dışında kitap okuyacağımız ortam nasıl önemliyse bence kitap ayraçları da o şekilde önem kazandı diye düşünüyorum. Kitap evlerinde ve D&r da çeşit çeşit tatlı tatlı kitap ayraçları var hem okumaya teşvik edici hemde gerçekten sevimli. Bende etamin işimden dolayı böyle bir etamin kitap ayracı yaptım. Umarım beğenirsiniz. Değişik desen ve değişik figürde işleme yapılmaktadır efendim.
Ayraçımızın deseninden de görüleceği üzre çiçekler nasıl sulanarak yeşerirse insanlar da okuyarak yeşerir büyür olgunlaşır 🙂 İnstagram adresim @_cigdemce takip edip sipariş verebilirsiniz.
Bir önceki yazımız olan Kolay yılbaşı ağacı yapımı makalemizde kolay ağaç yapımı, kolay yılbaşı ağacı ve yılbaşı ağacı hakkında bilgiler verilmektedir.
çok hoş bir aksesuar emeğinize sağlık @_cigdemce